Advertisement

128 Milyar Dolar Karikatür - "128 milyar dolar nerede?" şeklinde kara propaganda yapan ... - Kim aldı bu parayı? diye sordu.

128 Milyar Dolar Karikatür - "128 milyar dolar nerede?" şeklinde kara propaganda yapan ... - Kim aldı bu parayı? diye sordu.. Chp'nin, 128 milyar dolar nerede? şeklindeki kara propagandası hakkında konuşan ak parti genel başkan yardımcısı hamza dağ, 128 milyar dolar kasada. 128 milyar dolar çok büyük bir rakam. Kim aldı bu parayı? diye sordu. 128 milyar doları kim aldı, kime sattın.? Cumhurbaşkanı başdanışmanı yiğit bulut'un hiçbir zaman 128 milyar dolar satılabilir rezerv olmadı sözleri sonrası ak partili nurettin canikli '128 milyar niye satıldı?'yı izah etmeye çalıştı.

Emekli mi aldı, köylü mü aldı, kuaför mü aldı? Twitter'de 150 milyar tl deprem vergisi nerede? Chp'nin, 128 milyar dolar nerede? şeklindeki kara propagandası hakkında konuşan ak parti genel başkan yardımcısı hamza dağ, 128 milyar dolar kasada. Chp milletvekili mahmut tanal, parti binalarından polis tarafından indirilen 128 milyar dolar nerede? pankartını tbmm binasına astı. Bir şekilde yalan slogan belirlemişler.

Bursa Valiliği'nden "128 milyar dolar nerede?" afişleri ...
Bursa Valiliği'nden "128 milyar dolar nerede?" afişleri ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir açıklamadır. 128 milyar doları kim aldı, kime sattın.? Chp lideri kılıçdaroğlu, 128 milyar dolarla ilgili açıklama doğru bir açıklama değil. Dün 7,5 milyar dolara yakın satış geldi sadece iç piyasadan. Vatandaşlar tarafından merak edilen konulardan birisi de 128 milyar doların kaç tl'ye eşit olduğudur. Bir şekilde yalan slogan belirlemişler. Savaş madde madde 128 milyar doların nerede kullanıldığını ifade ederken, tarihimizde ilk kez, 2019'da yıllık bazda 6.8 milyar dolar fazla veren cari işlemler dengesi, 36.7 milyar dolar açık vermiştir. Akp genel başkan yardımcısı nurettin canikli ise 128 milyar doların nerede olduğunu.

128 milyar dolar ne kadar eşittir?

Erdoğan tl'yi desteklemek için kullanılan 128 milyar dolar üzerinden sıkıştırılıyor başlıklı bir haber yayımladı. 128 milyar dolar nereye gitti? .canikli, özel sektörün 2018 sonundaki toplam dış borcunun 298 milyar dolar iken, 2020 sonunda 255 milyar dolara düştüğünü söyledi. Cehalet, kara cehalet 128 milyar doları aldı götürdü, iş bu kadar basit. 128 milyar dolar nerede? afişlerine gece baskını yapıldı, chp'den hodri meydan çıkışı geldi! Etiketler 128 milyar dolar chp mahmut tanal. Emekli mi aldı, köylü mü aldı, kuaför mü aldı? 128 milyar doların buharlaşma nedeni özünde kara cehalet. 128 milyar dolar ne kadar eşittir? Chp i̇stanbul milletvekili mahmut tanal, merkez bankası'ndaki (tcmb) döviz rezervine ilişkin '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankartı, türkiye büyük millet meclisi'ne (tbmm) astı. Partisi genel başkanı ali babacan, dün yaptığı açıklamada merkez bankası başkanı naci ağbal'ın 128 milyar dolar rezev ne oldu. Akp genel başkan yardımcısı nurettin canikli ise 128 milyar doların nerede olduğunu. Cumhurbaşkanı başdanışmanı yiğit bulut'un hiçbir zaman 128 milyar dolar satılabilir rezerv olmadı sözleri sonrası ak partili nurettin canikli '128 milyar niye satıldı?'yı izah etmeye çalıştı.

128 milyar dolarla ilgili hiçbir duyuru yok. Peki 24 şubat 2021 tarihinde 1 dolar kaç tl? Emekli mi aldı, köylü mü aldı, kuaför mü aldı? Vatandaşlar tarafından merak edilen konulardan birisi de 128 milyar doların kaç tl'ye eşit olduğudur. Partisi genel başkanı ali babacan, dün yaptığı açıklamada merkez bankası başkanı naci ağbal'ın 128 milyar dolar rezev ne oldu.

128 milyar dolar nerede? Karalama kampanyasına ders gibi yanıt
128 milyar dolar nerede? Karalama kampanyasına ders gibi yanıt from img3.aksam.com.tr
128 milyar doların buharlaşma nedeni özünde kara cehalet. 128 milyar dolar ile tüm türkiye (istisnasız tüm sektörler) 2 ay evde kapalı kalsa ekonomik olarak sıkıntı yaşanmazdı. Emekli mi aldı, köylü mü aldı, kuaför mü aldı? .canikli, özel sektörün 2018 sonundaki toplam dış borcunun 298 milyar dolar iken, 2020 sonunda 255 milyar dolara düştüğünü söyledi. Chp'nin, 128 milyar dolar nerede? şeklindeki kara propagandası hakkında konuşan ak parti genel başkan yardımcısı hamza dağ, 128 milyar dolar kasada. Tanal, ''128 milyar dolar nerede?'' pankartını tbmm'de astı. Ben size birkaç soru daha sorarak hepinize teşekkür edeceğim. 128 milyar doları kim aldı, kime sattın.?

İzmir'de chp'nin astığı '128 milyar dolar nerede' afişleri akşam saatlerinde vinçle indirildi.

128 milyar dolar çok büyük bir rakam. Erdoğan tl'yi desteklemek için kullanılan 128 milyar dolar üzerinden sıkıştırılıyor başlıklı bir haber yayımladı. İzmir'de chp'nin astığı '128 milyar dolar nerede' afişleri akşam saatlerinde vinçle indirildi. Peki 24 şubat 2021 tarihinde 1 dolar kaç tl? Yaptığı eylem sonrasın halk tv'ye konuşan mahmut tanal, ''bu 128 milyar doları ne yaptılar? Dolar ucuz fiyattan mı satıldı? Partisi genel başkanı ali babacan, dün yaptığı açıklamada merkez bankası başkanı naci ağbal'ın 128 milyar dolar rezev ne oldu. Twitter'de 150 milyar tl deprem vergisi nerede? 128 milyar doların buharlaşma nedeni özünde kara cehalet. 128 milyar dolar dediğimizde yurtdışından gelmiş borç para eklendiği zaman sanki o para bizim gibi rezerv olarak belirleniyor. Chp'nin, 128 milyar dolar nerede? şeklindeki kara propagandası hakkında konuşan ak parti genel başkan yardımcısı hamza dağ, 128 milyar dolar kasada. Ardından chp lideri kemal kılıçdaroğlu, bütçe konuşmasında, 128 milyar dolar kime satıldı? Chp i̇zmir i̇l başkanı yücel sosyal medya hesabı üzerinden bu duruma tepki gösterdi.

Kim aldı bu parayı? diye sordu. Sözcü'den latif sansür'ün haberine göre, 128 milyar dolar nerede? sorusu vatandaşlara, geçmişte toplanan paraları da hatırlattı. Partisi genel başkanı ali babacan, dün yaptığı açıklamada merkez bankası başkanı naci ağbal'ın 128 milyar dolar rezev ne oldu. Dolar ucuz fiyattan mı satıldı? Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu grup toplantısında merkez bankası rezervlerini gündeme getirerek 128 milyar dolar nerede diye sordu.

Zaytung - İZ TV Kurucusu Coşkun Aral: "Büyük bir yalana ...
Zaytung - İZ TV Kurucusu Coşkun Aral: "Büyük bir yalana ... from zaytung.com
Chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun merkez bankası'nın rezervleriyle ilgili 128 milyar doları ne yaptın, kime verdin? sorularına yanıt geldi. Akp genel başkan yardımcısı nurettin canikli ise 128 milyar doların nerede olduğunu. Cehalet, kara cehalet 128 milyar doları aldı götürdü, iş bu kadar basit. Peki 24 şubat 2021 tarihinde 1 dolar kaç tl? Kayınpeder, damat bir olup 128 milyar doları buhar ettiler. Sözcü'den latif sansür'ün haberine göre, 128 milyar dolar nerede? sorusu vatandaşlara, geçmişte toplanan paraları da hatırlattı. Partisi genel başkanı ali babacan, dün yaptığı açıklamada merkez bankası başkanı naci ağbal'ın 128 milyar dolar rezev ne oldu. Yaptığı eylem sonrasın halk tv'ye konuşan mahmut tanal, ''bu 128 milyar doları ne yaptılar?

Belki gezi kalkışması olmasaydı bu rakam daha yüksek olacaktı.

Chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun merkez bankası'nın rezervleriyle ilgili 128 milyar doları ne yaptın, kime verdin? sorularına yanıt geldi. Kim aldı bu parayı? diye sordu. Cumhurbaşkanı başdanışmanı yiğit bulut'un hiçbir zaman 128 milyar dolar satılabilir rezerv olmadı sözleri sonrası ak partili nurettin canikli '128 milyar niye satıldı?'yı izah etmeye çalıştı. Chp lideri kılıçdaroğlu, 128 milyar dolarla ilgili açıklama doğru bir açıklama değil. Yaptığı eylem sonrasın halk tv'ye konuşan mahmut tanal, ''bu 128 milyar doları ne yaptılar? Ben size birkaç soru daha sorarak hepinize teşekkür edeceğim. Ardından chp lideri kemal kılıçdaroğlu, bütçe konuşmasında, 128 milyar dolar kime satıldı? Chp milletvekili mahmut tanal, parti binalarından polis tarafından indirilen 128 milyar dolar nerede? pankartını tbmm binasına astı. Ak parti genel başkan yardımcısı nurettin canikli, chp'nin, merkez bankasının kasasındaki 128 milyar dolara yönelik iddialarına ilişkin. 128 milyar dolar ne kadar eşittir? 128 milyar dolar nerede diye sormak neden cumhurbaşkanına hakaret olsun? 128 milyar dolarla ilgili hiçbir duyuru yok. İnat etti, damadı getirdi, 128 milyar dolar toz oldu gitti.

Uluslararası karikatür yarışmasında birincilik ödülü kübalı sanatçıya 128 milyar dolar. 128 milyar dolar ile tüm türkiye (istisnasız tüm sektörler) 2 ay evde kapalı kalsa ekonomik olarak sıkıntı yaşanmazdı.

Post a Comment

0 Comments